Bestel kaarten
Bestel kaarten

James Hardie Netherlands B.V.

  1. Categorie Bouwmaterialen
  2. Standnummer 39
Bekijk website

James Hardie Netherlands B.V. ontstond door de overname van Fermacell B.V. in 2018. Naast Hardie® Plank,  Hardie® VL Plank en Hardie® Panel vezelcement gevelbekledingen omvat het productassortiment van James Hardie ook fermacell® gipsvezelplaten en fermacell® droge dekvloerelementen, voor toepassing in hoogwaardige droogbouwsystemen, prefab en houtbouw.

James Hardie is daarmee in staat om complete wandsystemen voor de gips- en houtbouw aan te bieden. Het productportfolio wordt gecompleteerd door de cementgebonden, lichtgewicht betonplaten Powerpanel® H2O voor droogbouwoplossingen in ruimtes met hoge vocht- of waterbelasting en als drager voor steenstrips en stucsystemen in buitentoepassingen. 

De eerste fermacell®  gipsvezelplaat rolde begin jaren zeventig van de productielijn. Daarmee werd de basis gelegd voor het succes van het merk fermacell®. De hoogwaardige,  stabiele afbouwplaat heeft de gipsplatenindustrie fundamenteel veranderd en daarmee het fermacell® merk groot gemaakt. Vandaag de dag staan fermacell® gipsvezelplaten en vloerelementen synoniem voor snelle en economische droogbouwconcepten voor alle gebieden van de afbouw.