Bestel kaarten
Bestel kaarten

HR Badmeubelen

  1. Categorie Keukens en sanitair
  2. Standnummer 69
Bekijk website

H&R Badmeubelen & Sanitair BV  is gespecialiseerd in de productie en samenstelling van badmeubelen. Door uitgebreide materiaalkennis te combineren met de laatste badkamertrends, worden de meest waanzinnige badmeubels gecreëerd. Hierbij maken zij uitsluitend gebruik van topmaterialen, afkomstig van diverse Europese partners.

Badmeubel Juice gecombineerd met solid surface blad

Badmeubel Juice is uniek door zijn afgeronde hoeken en speelse 3D-patroon. Deze serie is te combineren met diverse bovenbladen. Als aanvulling op ons assortiment kan serie Juice nu ook worden gecombineerd met bovenbladen én wastafels in solid surface.

Solid surface is een sterk en duurzaam materiaal dat wordt vervaardigd uit polyester, acryl en verschillende harsen. Hierdoor zijn solid surface bladen slijtvast, vlekwerend én vochtbestendig.

De wastafels Arezzo en Barletta worden uitgevoerd met afgeronde hoeken, zodat deze perfect op serie Juice passen. Zo kun je met serie Juice alle kanten op!

Nieuwe spiegelassortiment

Begin 2024 verschijnt er een update van de spiegelfolder van H&R Badmeubelen met daarin verschillende nieuwe modellen. Zowel bijzondere asymmetrische vormen als handige innovaties op het gebied van badkamerspiegels komen aan bod. Neem bijvoorbeeld onze spiegels met ghost verlichting; dotless indirecte verlichting die in het zwarte frame verwerkt zit en vóór het glas valt. Of spiegel Duet, twee ronde spiegels die voor elkaar vallen en een speels effect geven. Zo geeft een spiegel dé finishing touch aan een badkamer!