Bestel kaarten
Bestel kaarten

Berdal rubber en plastics

  1. Categorie Bouwmaterialen
  2. Standnummer 117
Bekijk website

Familiebedrijf Berdal is Europees marktleider op het gebied van hoogwaardige en innovatieve kunststof- en rubberproducten bouwprofessionals en thuisklussers. Berdal is producent, leverancier en brandowner met vestigingen in Nederland en Polen. Als partner denken we graag mee met groothandels en retailketens over hoe zij onze producten, duurzamer, succesvoller en winstgevender kunnen aanbieden aan eindgebruikers.

Zo ondersteunen we hun verkoopactiviteiten met datamanagement, contentbeheer, schappenplannen, sales & instore promotion, duurzame verpakkingsmaterialen en volledige support in de logistieke keten.

Konvox ontwikkelt en levert slimme kwaliteitsproducten voor professionals en doe-het-zelvers om ladingen en transportgoederen te zekeren en mensen te beschermen tegen losliggende materialen. Bijvoorbeeld met ons Konvox Smartlok systeem. Naast een compleet assortiment ondersteunen we je als dealer voor de bouw- en transportbranche met complete shopconcepten, productdemonstraties en instructievideo’s.